Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g2.6g5.4kcal0.3g0g0.5g0.1g
Sipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 3.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali, tuore, 257g1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kiinankaali raaka 100g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g19kcal1g1g1g0.4g
Valittu annoskoko12g10kcal0.5g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.1g4.1g4.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062