Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.3g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g3.7g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.6g4.3kcal0g0g0.4g0g
Mozzarella, Euroshopper1.6g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g44kcal1.8g3.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko12g22kcal0.9g1.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.5g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g182kcal7.5g14.2g10g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983