Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kukkakaali 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, 750.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.1g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti0.7g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal1.4g1g0.6g0.4g
Valittu annoskoko12g10kcal0.7g0.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.8g4.1g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096