Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Aurajuusto0.9g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.2g1.8kcal0.3g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 0.8g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )0.8g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g38kcal3.2g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko12g19kcal1.6g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g159kcal13.6g0.8g11g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062