Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g2.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g33kcal2.2g3.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1.1g1.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.1g15.7g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908