Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee5.5g6.6kcal1.1g0.1g0.3g0g
Paprika keltainen, annos 40g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal2.2g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko12g10kcal1.1g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.6g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g83kcal9.2g5g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120