Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.3g9kcal0g0g1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g78kcal1g10.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko12g39kcal0.5g5.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.3g2.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g329kcal4.2g42.9g14.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081