Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen3.5g11kcal0.3g1.9g0.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g49kcal2.4g4.2g2.2g0g
Valittu annoskoko12g25kcal1.2g2.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.6g1.1g0.6g0g
Arvot/100g100g203kcal9.9g17.4g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946