Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.9g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g2.1g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g47kcal2.4g2.4g3g0.2g
Valittu annoskoko12g24kcal1.2g1.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.6g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g193kcal9.8g9.8g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564