KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g2.8g11kcal2.3g0.2g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.9g5.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g2kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Hiiva, 50g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g58kcal6.2g2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko12g29kcal3.1g1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal1.6g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g242kcal25.8g8.3g11.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533