Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.6g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g23kcal1g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g11kcal0.5g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal4.1g4.1g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534