Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g3.9g5kcal0.6g0g0.3g0g
Maustekurkku1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 2.2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g28kcal1.6g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko12g14kcal0.8g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g116kcal6.6g2.5g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780