Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4.9g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.5g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g27kcal0.8g3.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko12g13kcal0.4g1.7g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g112kcal3.3g14.2g3.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807