Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 2.3g2.4kcal0.5g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2.3g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Herneet (Apetit)1.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g3.7g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal1.6g3g1g0g
Valittu annoskoko12g15kcal0.8g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g121kcal6.7g12.5g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575