Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Riisijauho / -hiutale 1.3g4.6kcal0.1g1g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g0.4g0.3kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g1.1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g58kcal1.6g3g4g1.4g
Valittu annoskoko12g29kcal0.8g1.5g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.4g0.8g1g0.4g
Arvot/100g100g238kcal6.6g12.4g16.5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656