Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Ranskankerma Valio1.6g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.3g2kcal0g0g0.2g0g
Pekoni Pirkka1.5g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g43kcal2.8g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko12g22kcal1.4g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g177kcal11.5g1.6g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161