Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty5.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kurpitsa 2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr2.1g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g15kcal0.6g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g8kcal0.3g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.5g8.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633