Siskonmakkarakeitto

Pilko ainekset lisää ne kiehuvaan keitinveteen ensin mausteet liemikuutio ja maustepippureita sitten sipuli, sitten porkkana, peruna siskonmakkara ja 10min ennen keittojuures pussi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Murmeliitta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Raakamakkara, siskonmakkara 1.2g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g13kcal0.4g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko12g6kcal0.2g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal1.6g5.7g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111093