Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7.8g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1.2g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Aurajuusto0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g27kcal1.2g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal0.6g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal4.9g9.8g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089