Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g5.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Ketsuppi, meira0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g26kcal2.4g1.6g1.2g0g
Valittu annoskoko12g13kcal1.2g0.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g109kcal9.9g6.6g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365