Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Made 1.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.9g1.4kcal0g0g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g13kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko12g6kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal2.4g3.2g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293