Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1g5.1kcal0.2g0g0.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2.9g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.5g4kcal0.4g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g43kcal2.8g0.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko12g21kcal1.4g0.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.6g13.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390