Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g41kcal2.2g0.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko12g20kcal1.1g0.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g167kcal9g2.5g13.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366