Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia7g10kcal1.2g0g0.6g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)0.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g27kcal2.8g1g1.4g0g
Valittu annoskoko12g14kcal1.4g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g113kcal11.6g4.1g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112