Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g64kcal1g7g3.4g0.4g
Valittu annoskoko12g32kcal0.5g3.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.3g1.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g263kcal4.1g28.7g13.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126206