Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Porkkanaraaste 200g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g70kcal1g8.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko12g35kcal0.5g4.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.3g2.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g285kcal4.1g34.1g14.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696