Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g6.7g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g3g6.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g26kcal1g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal0.5g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g105kcal4.1g11.5g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219