Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)10g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Ohrasuurimo 1.7g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kauralese 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g22kcal0.8g3.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g11kcal0.4g1.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g90kcal3.3g13.9g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993