Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK5.2g8.4kcal1.1g0g4.7g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 2.2g6.3kcal0.2g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g59kcal2.8g0.6g13.6g0g
Valittu annoskoko12g30kcal1.4g0.3g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.7g0.2g3.4g0g
Arvot/100g100g243kcal11.5g2.5g55.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632