Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto4.1g12kcal0.9g0g1g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow4.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal2g0.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1g0.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.2g1.6g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235