Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.2g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Auringonkukansiemen 1.8g11kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.4kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1.1g5.3kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g65kcal3.6g2.4g4.6g2.8g
Valittu annoskoko12g33kcal1.8g1.2g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.9g0.6g1.2g0.7g
Arvot/100g100g266kcal14.6g9.8g18.7g11.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415