Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu4.2g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Katkarapu 1.7g1.1kcal0.2g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g33kcal1g1g2.8g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal0.5g0.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g134kcal4.1g4.1g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636