Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g19kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g77kcal4.1g2.5g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965