Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g7kcal0g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g4kcal0g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g29kcal0g1.6g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011