Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jasmiiniriisi, pirkka0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)2.1g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1.2g1kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g16kcal1g1g0.6g0g
Valittu annoskoko12g8kcal0.5g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal4.1g4.1g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228253