Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Naudanliha keskiarvo 4.7g7.2kcal0.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hapankaali (Rasilainen)2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g21kcal1.8g1g1g0g
Valittu annoskoko12g10kcal0.9g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g86kcal7.4g4.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032