Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.1g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g8kcal0.8g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko12g4kcal0.4g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g34kcal3.3g1.6g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994