Makaronia tonnikalalla

Keitetään makaroni
Paistetaan tonnikala sekä herneet.

Sekoitetaan loppuvaiheessa.

Lisätään ketsuppia tarpeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Xjaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herneitä (Euroshopper), annos 100g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala auringonkukkaöljyssä (Nixe), annos 185g7.2g24kcal3.4g0g1.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Felix,tomaattiketchup2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g55kcal7g1.4g2.2g0g
Valittu annoskoko12g28kcal3.5g0.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal1.8g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g225kcal28.5g5.7g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155928