Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2.1g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g2.3g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g29kcal2.6g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko12g15kcal1.3g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g118kcal10.5g0.8g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804