Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 5.5g2.4kcal0g0.3g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.9g15kcal0g3.8g0g0g
Suklaa tumma 2.3g12kcal0.1g1.2g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g60kcal0.2g10.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko12g30kcal0.1g5.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.1g2.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g242kcal0.8g43.1g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914