Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2.1g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g2.3g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g2.4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal1.8g3.4g1g0.4g
Valittu annoskoko12g16kcal0.9g1.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g129kcal7.4g13.9g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180