Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.7g5.2kcal0.3g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal1.2g1.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko12g10kcal0.6g0.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g77kcal4.8g6.5g2.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470