PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Riisi puuroutuva 2g6.7kcal0.1g1.5g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal0.4g3.6g0.8g0g
Valittu annoskoko13g13kcal0.2g1.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.1g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal1.6g14.4g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816