Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala4.2g11kcal0.4g1.9g0.1g0.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1.9g5.6kcal0.7g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 2.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.1g1.7kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal4.4g3.8g1g0.8g
Valittu annoskoko12g23kcal2.2g1.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal1.1g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g184kcal17.9g15.4g4.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375