Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 5.5g11kcal1g0g0.8g0g
Linssi, punainen, Go Green2.7g8.9kcal0.7g1.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g43kcal3.4g3.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko12g22kcal1.7g1.6g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.9g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g173kcal13.7g12.9g6.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122