Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 5.7g6.7kcal1g0g0.3g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.6g9kcal0g0.1g1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g55kcal2.4g1g4.6g0g
Valittu annoskoko12g28kcal1.2g0.5g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.6g0.3g1.2g0g
Arvot/100g100g225kcal9.8g4.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095