Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 6.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1.2g4.5kcal0.3g0g0.3g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g31kcal1.6g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal0.8g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal6.5g7.3g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576