PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss3.5g2.6kcal0g0.6g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g3.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)1.8g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal0.6g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko12g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal2.4g8.9g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372