Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha2.3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.1g4kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Xtra salaattitonnikala öljyssä2.1g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.0.9g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g38kcal2.6g2g2g0g
Valittu annoskoko12g19kcal1.3g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g154kcal10.6g8.1g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413