Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.9g13kcal1g0g0.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.7g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Aurajuusto1.7g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Mozzarella Lovilio Lidl2.4g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.2g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g83kcal4.8g0g6.8g0.8g
Valittu annoskoko12g41kcal2.4g0g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal1.2g0g1.7g0.2g
Arvot/100g100g333kcal19.4g0g27.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249